Ferestrele De Lemn Stratificat Bio

BIO Ferestre si Usi este un producator de ferestre si usi din lemn stratificat.

Fereastra complexa din lemn stratificat stejar Bastion Timisoara

BIO Ferestre si Usi din Lemn Stratificat se straduieste sa ofere o calitate superioara a produselor cat si a serviciilor de consultanta pentru arhitecti, antreprenori si clienti finali.

Ferestrele si Usile din Lemn Stratificat sunt special proiectate pentru a se potrivi  locuintelor de calitate si cu bungust.

Dezvoltare continua, experienta acumulata, materiile prime certificate Rozenheim, detinerea unei tehnologii inalte (CNC) si a calitatii ferestrelor si usilor noastre de lemn a facut posibila colaborarea cu asociatia guvernamentala GTZ Germania.

BIO Ferestre si Usi detine avizul tehnic acordat de catre INCERC, precum si a Ceritificatului Dekra Certification ISO 9001  care atesta calitatea in management.

Eficienta energetica

Toate usile si ferestrele oscilo batante au o eficienta energetica ridicata fiind dotate cu garnituri de etansare de foarte buna calitate marca Treleborg.

Gama de culori este nelimitata si poate coincide chiar şi cu cel mai sofisticat design  potrivindu-se cu stilul si gustul fiecaruia.

Fie ca sunt numite usi de intrare sau usi de exterior, noi le cosideram ca fiind o poarta catre templul  dumneavoastra. Uşile noastre sunat în stil tradiţional, clasic, modern şi se ridica la un standard inalt de calitate.

Ferestrele si usile produse de firma noastra sunt confectionate la comanda din lemn stratificat, sunt ecologice, asfel ca in tot procesul tehnologic, incepand cu lemnul si terminand cu lacul pe baza de apa marca Renner, folosim doar materii prime si materiale auxiliare certificate, care nu contin substante toxice (precum plumb din pvc, sau aluminiu)
Confortul si eleganta produselor din lemn sunt net superioare oricarui produs oferit de noile tehnologii, mai mult chiar, caracteristicile tehnice precum coeficientul de transfer fonic si termic, sunt net superioare tamplariilor de pvc si aluminiu, neexistand probleme de condens nici chiar la diferente mari de temperatura (mai ales iarna) intre exterior si interior.
La constructia ferestrelor si usilor din lemn stratificat se utilizeaza semifabricate stratificate din diferite esente (pin, molid, meranti, stejar, frasin, eucalipt) profilul fiind obtinut din imbinarea in dinti a elementelor si lipirea in  trei straturi in prese hidraulice cu adezivi  D4 ecologici proces certificat de IFT Rozenheim. Profilul astfel obtinut este rezistent si perfect stabil dimensional, grosimea finala  estede 68 mm (Eurofalz) iar sectiunile specifice sunt: 80/68,115/68

Accesoriile cu care sunt echipate inchiderile de mai sus sunt :

Sticla termopan

Inchiderile exterioare sunt echipate cu sticla termopan   4-14-4 mm Low-e Ar, coeficient de transfer termic 1,1 W/m2k sau cu trei straturi 4-10-4-10-4 cu un coefficient de pana la 0,7 W/m2k existand o multitudine de optiuni in ce priveste tipul de sticla folosit (transparent, colorat in masa, reflexiv, antiefractie, sablat).

Sipci de fixare sticla termopan:

Sticla termopan se monteaza si se fixeaza in rama fixa sau cercevea mobila cu ajutorul sipcilor de sticla. Aceasta sipca are dimensiuni si sectiuni bine determinate de forma si sectiunea frizurilor din care este construita inchiderea respectiva. Sipcile se confectioneaza din material lemnos avand aceeasi caracteristici calitative si tehnice ca si restul materialului lemnos folosit la fabricarea inchiderilor.

Sipca se va fixa cu ajutorul capselor tip I impuscate cu aparatura special destinata pentru aceasta operatie tehnica.

Feronerie

Functionarea, inchiderea corecta si prin aceasta minimizarea pierderilor de caldura asigurate de Ferestrele si Usile comandate de dumneavoastra sunt conferite de feroneria MACO Austria, pentru care fabricantul asigura 10 ani garantie, sunt conform ISO 9001.

Usile de intrare in mod obligatoriu sunt echipate cu feronerie de siguranta cu inchidere multipunct prin comanda centrala MACO.

Usile glisante se echipeaza cu feronerie MACO-SKB.

Garniturile de etanseizare

Garniturile de etanseizare, atat cele de inchidere cat si cele de sticla sunt de provenienta germana si suedeza, fabricat conform normelor prescrise de ISO 9001. Chederul este fabricat din elasto-polimer modificat rezistent la uzura, capacitate intirziata de imbatranire astfel garantand ani indelungati petntru asigurarea unei bune etanseizari. Totodata se incadreaza in normele ISO 14001 referitor la protectia mediului inconjurator.

Pentru ruperea punţii termice sunt utilizate chedere atât la nivelul îmbinării geam-ramă cât şi la îmbinarea toc-cercevea.

Culoarea chederului va fi in ton cu finisajul inchiderilor comandate.

Picurator din aluminiu incastrat in toc inferior

Profil picurator Gutmann Neckar pentru ferestre si Gutmann Rems pentru usi, fabricat conform normelor prescrise de ISO 9001. Picuratorul are menirea de a evacua apa meteorica care ajunge pe partile expuse ale ferestrelor si usilor cu ocazia ploilor astfel neexistand posibilitatea de a se infiltra umezeala in incaperi.

FINISAJUL SUPRAFETELOR:

Produsele BIO se livreaza finisatesau nefinisate. Finisajul inchiderilor se executa exclusiv numai cu produsele din gama profesionala RENNER Italia, lider incontestabil in domeniu. Produsele sunt certificate ISO 9001, ISO 9002.

Finisajul poate fi dupa alegere cu bait+lac rezistent UV, ecologic in culoarea aleasa de client din paletaru de culori (nu se decoloreaza in timp), care pe langa valoarea estetica ofera o reala protectie impotriva decolorarii lemnului, insectelor xylofage, ciupercilor .

Varianta folosita pt. finisaj este 1 strat bait (80µ) + 1 strat grund (200-250µ) + 1 strat lac (150-175µ).

Finisajul necesita pe partile exterioare odata la 3 -4 ani (depinde de gradul de expunere) o regenerare cu un lac regenerator, operatiune care se executa cu o pensula. Nu exista finisaj care sa nu necesite aceasta operatiune pe partile exterioare, oricum este o operatiune care reimprospateaza luciul si tinuta ferestrelor de lemn in timp.

Echipa Bio Ferestre si usi lemn stratificat.

9 comentarii la „Ferestrele De Lemn Stratificat Bio

 1. Suntem interesati sa inlocuim tamplaria exterioara cu ferestre din lemn stratificat, din stejar, profil gros (peste 92 mm) geam termopan de minim 40 mm, cu cel mai mic K de transfer termic, grile pentru ventilatie, finisaj superior.
  Ferestrele au dimensiuni diferite, sunt in numar de 75 buc. cu o suprafata totala de 150 mp. La acestea se mai adauga 5 usi de interior (4 buc. au % dimensiuni 2450/ 1900 cm si 1 buc. 2100/900 cm) . Cladirea este de patrimoniu iar ferestrele prezinta la exterior un model simplu ce trebuie a fi aplicat in prima treime a inaltimii lor. In cel mai scurt timp, am dori sa inaintati oferta de pret pe adresa de email indicata.

  Va multumim!

 2. Am primit cu interes cererea dv.. Geamul termopan de 48 mm are un indice de transfer termic de 0.5 W/m2k.
  Va vom comunica oferta noastra pe mail.
  Va multumim.

 3. Buna ziua Domnole Calin . Ma numesc Emil Cioaric sint din Buftea , am un mic atelier de tamplarie pvc si aluminiu si umn mic site la care a-s dori sa-i atasez un calculator ca al D-voastra dar care sa-mi calculeze ferestre usi pvc aluminiu ci lemn. Cel pentru lemn crd ca este foarte bun cel pe care i-l utilizati acum iar pentru pvc l-as dori ca cel de pe siteul wwwalcoplastgroup.ro

 4. buna ziua,

  sunt interesat de serviciul de reconditionare tamplarie lemn masiv (usi si ferestre)
  va rog sa-mi comunicati ce date aveti nevoie pentru a face o evaluare.

  va multumesc!

 5. Buna ziua!
  1. Lucrati si in judetul Arges?
  2. Daca raspunsul este da doresc oferta de pret pentru:
  A. șase bucați fereatre H=1200mm, L= 1500, trei canaturi, osilobatant
  B. patru ferestre H=500 mm, L=700 mm, descidere simpla
  C. unba fereastra H =1000mm, L=1500mm, doua canaturi, deschidre simpla
  D. patru usi (geam si lemn astept medele) H= 1950mm si L=900mm
  E. două usi H = 1950mm, L=900mm
  F. patru uși H=1950, L = 800mm
  G. o ușă H=1950, L = 800mm, osilobatant, cu două geamuri fixe H=90m, L = 350mm
  Multumesc!

  PS. Cati ani de garantie?
  Perioada medie de viată a produsului?

 6. Care e cel mai ingust profil pe lemn cu care lucrati? As dori ferestre pentru o casa din Germania(trecuta la categoria monumente).

Lasă un comentariu