Alegerea Esentei De Lemn Potrivite

Esenta de lemn potrivita pentru fereastra din lemn stratificat Sectiune lemn rasinos

Alegerea esentei de lemn a noii ferestre se face in functie de zona geografica, designul si ambientul interior si exterior al locuintei, preferinta estetica (fibra lemnului) si nu in ultimul rand in functie de bugetul fiecaruia.

Selectam ferestrele din lemn stratificat in functie de zona geografica, astfel pentru o zona mai friguroasa, la munte de exemplu, cea mai buna alegere este esenta de rasinoase (esenta de pin, esenta de molid, esenta de larice) rezistenta la diferente mari de temperatura, umiditate si pe deasupra este si in concordanta cu mediul inconjurator. Pentru zonele cu umezeala excesiva si caldura, la mare de exemplu, o esenta potrivita pentru ferestre este cea de meranti. Tinand cont de bugetul fiecaruia, ferestrele de molid sau pin sunt cele mai accesibile, urmate de cele din larice si meranti cu un pret moderat, iar cele mai costisitoare fiind ferestrele de lemn de frasin si stejar.

Nu este usoara alegerea esentei lemnului din care este confectionata noua  fereastra din lemn stratificat dar cu siguranta si cel mai pretentios client reuseste sa se puna in armonie cu una din multitudinea de esente de lemn si culori oferite.

1 thought on “Alegerea Esentei De Lemn Potrivite

 1. Multumim, pt. interesul dv. fata de produsele noastre.
  Montam ferestre si la Constanta, iar esenta recomandata ar fi meranti sau eventual pin.
  In legatura cu sticla tripla mare atentie la grosimea profilului, recomandat ar fi de 88 mm !!!.
  Va rog cititi articolul:

  Ce grosime alegem la profilul tamplariei din lemn stratificat 68 mm, 80mm, 88 mm ..108 mm?
  Oferta impreuna cu garantia o trimitem pe mail in 24 ore.
  Multumim.

Lasă un comentariu