Cum se recunoaste “Tamplaru’ STIE TOT”?

In momentu in care doresti sa achizitionezi tamplarie din lemn stratificat, daca singura ta alegere este pretul scazut al ferestrei sau usii din lemn ai sanse foarte mari sa te intalnesti cu “Tamplaru’ STIE TOT”.

Scule vechi de tamplarie lemn

Datorita lui in Romania spre deosebire de alte tari s-a creat o falsa impresie ca ferestrele din lemn stratificat sunt o pacoste.

Cum te feresti de astfel de tamplari?

Prima conditie sa nu te arunci pe pretul mic, fiindca pe langa ieftine ferestrele vor mai avea foarte probabil o calitate:  “foarte proaste”.
In domeniul lemnului nu orice novice poate ajunge peste noapte un expert. In PVC este cu ceva mai simplu, in lemn totul e arta, suflet, traditie, talent, iscusinta si multa munca.

Daca vezi la cel ce iti ofera o tamplarie din lemn stratifcat, ca imediat ce i se propune o scadere de pret substantiala

el accepta, cu siguranta nu foloseste materiale de calitate sau le va inlocui cu altele mai slab calitativ.

Daca vezi ca iti calculeaza pretul ferestrelor de lemn la mp, adica inmulteste cati mp aveti cu un pret/mp, fiti sigur ca habar nu are de ce inseamna sa calculezi un pret la tamplaria de lemn. Pretul tamplariei din lemn stratificat nu se poate calcula la mp, pretul ferestrelor este functie de o gramada de factori: dimensine, deschideri, forma, esenta lemn, etc.

In concluzie feriti-va de “Tamplaru’ STIE TOT”, daca nu vreti sa va treziti ca ati achizitionat ferestre cu geam termopan simplu in loc de LOW-e cu Argon, cercevele care se “lasa” datorita faptului ca nu au fost calate, finisaj care rezista un singur sezon sau feronerie care nu se inchide. „Ferestre lemn stratificat pret mare” nu inseamna implicit ca si calitatea e pe masura, deci:

Nu lasati sa decida pretul pentru dumneavoastra la viitoarea achizitie de tamplarie din lemn.

Lasă un comentariu